Implant dentar Straumann Cluj

Implantul dentar Straumann este un implant dentar superior în ceea ce privește calitatea. Sistemul Straumann folosește cele mai bune materiale și cea mai recentă tehnologie pentru a produce implanturile dentare. 

Implant dentar Straumann Cluj

Implanturile dentare sunt opțiunea de tratament de ultimă oră pentru a înlocui dinții lipsă. Cu toate acestea, mulți pacienți sunt îngrijorați de durerea implicată în intervențiile chirurgicale și în procedurile de creștere osoasă, în special acei pacienți cu edentație totală. 

Straumann oferă soluții de top pentru a crește confortul pacienților, prin intermediul unor planuri de tratament mai puțin invazive. 

Folosind implanturi de înaltă performanță, pacienții beneficiază de încredere sporită și, în același timp, de o reducere generală a timpului de tratament și a disconfortului postoperator.

Sistemul de implant dentar Straumann a fost dezvoltat pe baza multor ani de cercetare. Compania a fost fondată în 1954 și are o reputație excelentă pentru calitate. Compania elvețiană Straumann lucrează alături de institute internaționale, cum ar fi Asociația Europeană pentru Osteointegrare și Echipa Internațională pentru Implantologie, pentru a dezvolta produse care să răspundă nevoilor pacienților și să ofere cele mai bune rezultate posibile.

La Angelescu Dental Clinic din Cluj-Napoca suntem mândri să oferim pacienților sistemul de implant Straumann.

Ce este implantul dentar Straumann?

Implantul dentar Straumann este un implant dentar superior în ceea ce privește calitatea. Sistemul Straumann folosește cele mai bune materiale și cea mai recentă tehnologie pentru a produce implanturile dentare. 

Straumann oferă standarde superioare de funcționalitate, precum și un confort sporit și o estetică îmbunătățită.

Implanturile dentare conice Straumann sunt realizate din titan, care se integrează în osul maxilarului fără a provoca iritații gingiilor sau dinților vecini. 

Implanturile dentare Straumann pot fi folosite ca ancoră pentru o singură coroană, o punte dentară sau o proteză.

De ce implanturile dentare Straumann sunt superioare?

Implantul dentar Straumann se situează deasupra altor sisteme de implant din următoarele motive:

 • Calitate și durabilitate;
 • Integrare optimă cu țesutul bucal;
 • Proces de tratament rapid și simplu;
 • Vindecare rapidă;
 • Versatilitate – implanturile dentare Straumann pot ancora coroane simple, punți dentare sau proteze dentare, făcându-le un tratament potrivit pentru toți pacienții; 
 • Tratamente mai puțin invazive;
 • Mai puțin disconfort postoperator;
 • Implanturile Straumann protejează structurile vitale și vascularizația;
 • Potrivite pacienților cu disponibilitate osoasă foarte limitată;
 • Mai multe opțiuni de tratament pentru a satisface nevoile individuale ale pacienților;
 • Straumann oferă garanția de lider în industria implantologiei.

De ce titan?

Titanul este folosit ca material ideal pentru a crea diverse proteze folosite în intervențiile chirurgicale. În domeniul implantologiei, titanul este folosit pentru realizarea implanturilor dentare, fiind cel mai biocompatibil metal pentru oameni. 

Este complet sigur pentru țesutul nostru viu și nu suferă de coroziune atunci când este în contact cu fluidele corpului, așa că acest lucru îl face alegerea perfectă pentru implanturile dentare Straumann.

Bază fixă pentru proteze

Versatilitatea implanturilor Straumann permite, de asemenea, utilizarea implantului Straumann ca bază fixă ​​pentru ancorarea coroanelor dentare, a punților dentare și a protezelor dentare. 

Tipuri de implant dentar Straumann

Există o gamă largă de implanturi Straumann; acestea răspund nevoilor tuturor pacienților și reprezintă soluția pentru cele mai simple cazuri stomatologice, până la cele mai complexe.

ROXOLID

Roxolid este un implant dentar utilizat în situații care necesită implanturi de mare rezistență.

Acest tip de implant câștigă rezistență mecanică prin adăugarea de zirconiu (15%) la aliajul de titan (85%).

Proprietățile rezultate, cum ar fi rezistența mare, fac ca acest tip de implant să fie potrivit pentru acele cazuri care necesită o intervenție minimă în osul maxilarului, dar o ancorare puternică.

Acest tip de implant dentar poate fi folosit atunci când nu este suficient os, iar medicul specialist în chirurgie orală încearcă să prevină intervenții chirurgicale suplimentare, cum ar fi procedurile de grefare osoasă.

Deoarece implanturile Roxolid sunt mai puțin invazive, ele contribuie, de asemenea, la un proces de vindecare mai rapid, cu mai puțin disconfort postoperator.

De asemenea, promovează o osteointegrare mai rapidă datorită utilizării suprafeței extrem de inovatoare SLActive de la Straumann.

SLACTIVE

SLActive are o suprafață unică care oferă o vindecare optimă și o osteointegrare accelerată. Multe dintre implanturile dentare Straumann au această suprafață.

Acest implant oferă o conexiune excelentă și durabilă între implant și os. 

Implantul Straumann PURE Ceramic 

Acest tip de implant este utilizat în situații care este nevoie de o estetică ridicată și dinți cu aspect natural.

Spre deosebire de implanturile metalice din titan, implantul PURE Ceramic este fabricat fără metal, folosind doar ceramică și zirconiu. Prin urmare, implantul dentar PURE Ceramic este de culoare albă.

Implantul ceramic arată ca rădăcina unui dinte natural.

Acest implant este folosit atunci când țesutul gingival este mai subțire, stabilindu-se astfel un aspect estetic al țesuturilor moi.

Sistemul de implant Straumann PURE Ceramic folosește ceramică în combinație cu zirconiu, un compozit de înaltă calitate, care are o rezistență mecanică mai mare decât ceramica normală, fiind foarte potrivit pentru susținerea dinților.

Designul unic al sistemului de implant PURE Ceramic susține o forță masticatorie semnificativă, demonstrându-și astfel rezistența și integritatea.

Fiecare implant Straumann PURE Ceramic realizat este testat.

Testarea 100% a fiecărui implant Straumann PURE Ceramic este un proces unic. Acest lucru generează o asigurare a calității fără precedent.

Pentru a rămâne în top, Straumann a dezvoltat o suprafață unică pe sistemul de implant PURE Ceramic, care este comparabilă cu tehnologia de suprafață a implantului SLActive.

Această suprafață unică se numește Straumann ZLA și este creată pentru a promova osteointegrarea și vindecarea postoperatorie.

Sistemul Straumann BLX

Acesta este un produs lansat recent pentru a oferi o versiune mai avansată a implanturilor care pot fi realizate imediat după extracția dentară.

Straumann PRO ARCH

Acesta este un sistem excelent pentru acele cazuri în care este nevoie de restaurarea totală a danturii.

Straumann PRO ARCH folosește tehnologii de suprafață SLActive, rezistență mecanică ridicată Roxolid și BLX pentru aplicare imediată după extracție. Aceste proprietăți permit conservarea osului cu o osteointegrare îmbunătățită, oferind astfel posibilități mari de tratament.

Sistem de retenție Straumann NOVALOC pentru proteza hibridă

Această conexiune unică de bont permite protezelor să aibă mai multă retenție și păstrează în același timp și aspectul mobil al protezei.

Este fabricat din titan cu o acoperire pe bază de carbon, care are proprietăți asemănătoare diamantului.

Sistem Straumann Mini Implant 

Deoarece acest tratament nu este la fel de invaziv ca altele, timpul de vindecare postoperator este mult redus.

Acest tip de implant este o opțiune pentru acei pacienți care nu sunt candidați pentru proceduri suplimentare de grefare osoasă, dar nu au înălțimea și adâncimea osoasă necesare pentru implanturile dentare normale.

De asemenea, Straumann Mini Implant este un tratament mai confortabil, deoarece nu este la fel de invaziv în os. Acest tip de implant folosește sistemele Roxolid și SLActive.

Linia de implant Straumann Bone Level

În cazurile care necesită un nivel mai ridicat de estetică și flexibilitate, această linie specială de implanturi dentare reprezintă soluția ideală.

Implantul Straumann Bone Level a fost creat pentru a oferi un aspect natural la baza gingiei. Acest tip de implant este excepțional în cazurile mai dificile din punct de vedere estetic.

Datorită caracteristicilor sale specifice de design numite Bone Control Design™, implantul dentar Straumann Bone Level  ajută la maximizarea conservării oaselor crestale și a stabilității țesuturilor moi.

Implanturile Bone Level beneficiază de Straumann Crossfit Connection, care menține stabilitatea pe termen lung a conexiunii dintre implant și bont. 

Implant dentar Straumann Cluj-Napoca preț

Te invităm să consulți lista de prețuri aici.

Programează-te la
Sună-ne acum
0746229968
Sau
Cumpletează formularul de contact
Prin trimiterea acestei solicitări sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.
Mulțumesc! Trimiterea dvs. a fost primită!
Hopa! A apărut o eroare la trimiterea formularului.

Tarife

Vezi mai jos tarifele noastre de referință. Planul de tratament personalizat va putea fi realizat după o consultație amănunțită, prin urmare îți sugerăm să consulți specialiștii Angelescu Dental Clinic.

Implant dentar Straumann
3500
Adiție EMDOGAIN Straumann
1000/defect
Adiție EMDOGAIN Straumann si OS
1500/defect

Ai întrebări despre tarifele noastre?

Sună-ne la numarul afișat mai jos sau apasă butonul pentru a intra în apel direct cu noi.