Implant dentar MegaGen Cluj

Implantul dentar are rol de rădăcină dentară nouă. Implantul dentar oferă o bază solidă pentru dinți noi individuali sau alte sisteme de protezare dentară.

Implant MegaGen Cluj

Pe baza dovezilor științifice din ultimii 30 de ani, implanturile dentare au devenit prima opțiune de tratament pentru pierderea dinților. În plus, dezvoltarea de noi materiale de regenerare și progresele care s-au făcut în tehnologia digitală dentară permit ca implantul dentar să poată fi utilizat pentru orice pacient cu orice afecțiuni dentare. 

Implantul dentar are rol de rădăcină dentară nouă. Implantul dentar oferă o bază solidă pentru dinți noi individuali sau alte sisteme de protezare dentară. Rezultatul va fi un dinte nou, o punte dentară sau o proteză dentară fixă care ți se vor potrivi perfect.

Rata de succes a implantului dentar este una foarte ridicată. În general, implanturile dentare au o rată de succes de până la 99%. Cu o igienă orală adecvată, implanturile dentare pot dura toată viața.

În cele mai multe cazuri, orice pacient care a avut extracții dentare sau are dinți lipsă poate fi un candidat bun pentru un implant dentar. În urma tratamentului cu implant dentar este nevoie de responsabilitate în ceea ce privește igiena dentară și vizitele periodice la clinica de stomatologie pentru control și igienizare profesională.

Ce este implantul MegaGen?

Implantul dentar MegaGen reprezintă o soluție premium de înlocuire a dinților pierduți. MegaGen oferă variante rezistente de implant dentar pentru zona molarilor și pentru acele zone cu densitate osoasă mai scăzută, scutind pacientul de neplăcerea de a purta proteze dentare clasice, mobile. 

În plus, implantul dentar MegaGen asigură o integrare puternică și o regenerare osoasă foarte eficientă, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai rapid după plasarea implantului.

Implantul dentar MegaGen poate fi realizat imediat după extracția dentară, iar procedura este una minim invazivă.

Când ai nevoie de implantul dentar MegaGen?

Implantul dentar MegaGen reprezintă o soluție foarte bună pentru a-ți înlocui dinții pierduți. Fiind fabricat din materiale premium, implantul dentar MegaGen îmbunătățește procesul de integrare osoasă, iar recuperarea este una foarte rapidă.

De ce să alegi implantul dentar MegaGen?

Producătorul de implanturi dentare MegaGen are un renume de clasă mondială în dezvoltarea de soluții inovatoare care oferă performanțe chirurgicale superioare și este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de implanturi dentare. 

MegaGen are cea mai mare unitate de producție de implanturi dentare din Asia și încorporează cele mai recente tehnologii pentru dezvoltarea și producerea acestora.

Avantaje implant dentar MegaGen

 • Implantul dentar MegaGen te ajută la păstrarea sănătății dentare, pentru ca tu să ai mereu zâmbetul pe buze și să-ți poți urma visele;
 • Implantul dentar MegaGen oferă o gamă de soluții pentru a permite cel mai bun și mai eficient rezultat pentru fiecare pacient;
 • Implantul dentar MegaGen permite pacienților să-și recupereze zâmbetul mai repede ca niciodată;
 • Implantul dentar MegaGen este puternic și durabil în timp, oferind stabilitate dintelui;
 • Asigură o integrare rapidă și durabilă cu osul natural;
 • Este realizat din materiale superioare, pure;
 • Îți redă în mod impecabil funcția dintelui lipsă;
 • Conexiunea dintre implantul dentar și bontul protetic este una perfectă, foarte rezistentă;
 • Prin design-ul lui, implantul dentar MegaGen are proprietăți estetice superioare.

Există dezavantaje în cazul implantului MegaGen?

 • Costuri mai ridicate, dar poți privi această cheltuială ca o investiție în sănătatea ta dentară și într-o calitate a vieții ridicată;
 • Implantul dentar MegaGen trebuie să fie realizat doar de medici specialiști în chirurgie orală.

Posibilități de protezare dentară pe implantul dentar MegaGen

Indiferent că este vorba de unul sau mai mulți dinți lipsă (chiar și edentație totală), implantul dentar MegaGen oferă soluții de protezare.

În urma realizării unui implant dentar MegaGen, se pot aplica:

 • Coroane dentare unitare – o coroană dentară aplicată peste implant poate fi realizată din diverse materiale, precum metal, zirconiu sau ceramică;
 • Punți dentare – o punte dentară susținută pe implant presupune realizarea a două sau mai multe implanturi dentare în osul maxilar, urmând ca apoi să fie conectate între ele coroanele dentare;
 • Proteze dentare fixe de tipul All on 4, All on 6/Fast & Fixed – protezele dentare fixe pe implanturi refac arcadele dentare. 

Etapele tratamentului cu implantul dentar MegaGen

După realizarea în prealabil a unor investigații care să evalueze starea de sănătate a pacientului, se va crea un plan de tratament în funcție de nevoile tale.

În ședința de realizare a implantului dentar se vor urma aceste etape:

 • Se va face o incizie în țesutul gingival pentru a expune osul maxilar;
 • Se va crea un spațiu în osul maxilarului pentru a introduce implantul dentar MegaGen;
 • Implantul va fi plasat în poziția desemnată;
 • Un mic capac este plasat pentru a acoperi implantul, iar locul chirurgical este suturat;
 • După aproximativ 10 zile, firele vor fi îndepărtate, iar medicul specialist în chirurgie orală și maxilo-facială va evalua procesul de vindecare.

Ce se întâmplă după realizarea implantului dentar MegaGen?

După îndepărtarea firelor, urmează o perioadă în care implantul dentar se va integra în osul maxilar. 

Osteointegrarea

În timpul procesului de osteointegrare, implantul dentar se integrează cu osul din jur pentru a crea o fundație puternică și de durată care să poată susține o coroană dentară, o punte multiplă sau o proteză fixă.

În timpul sau după perioada de vindecare, în funcție de stabilitatea implantului care se integrează treptat cu osul din jur, ți se va aplica un bont protetic (bontul este elementul de legătură între coroană și implant). Acest bont va contribui la vindecarea gingiei de deasupra implantului dentar, conferindu-i o formă potrivită pentru coroana dentară care va fi aplicată ulterior.  

Trebuie să iau un tratament după realizarea implantului dentar MegaGen?

Realizarea implantului dentar reprezintă o procedură minim invazivă, nedureroasă, așa că nu va fi nevoie de un tratament special. În cazul în care apare un disconfort după intervenție, medicul specialist îți poate prescrie analgezice. La câteva zile după intervenție acest disconfort va dispărea.

Ce poți mânca după implantul dentar MegaGen?

În prima săptămână de la realizarea implantului dentar MegaGen este indicat să consumi alimente moi, care nu necesită multă mestecare. După recuperare, poți să revii la dieta ta normală.

În primele zile este recomandat să respecți următoarele reguli:

 • Nu insista cu periuța de dinți asupra locului chirurgical;
 • Evită să mănânci alimente fierbinți;
 • Consumă cu preponderență alimente lichide;
 • Se clătește gura cu apă dentară;
 • Fumatul interzis.

Igiena orală după realizarea implantului dentar MegaGen

Igiena orală cu implanturi dentare trebuie să fie una foarte bună. Periază-ți corect dinții, folosește ață dentară și un irigator bucal pentru a ajuta la curățarea eficientă a zonelor mai greu accesibile. De asemenea, pentru întreținerea pe termen lung a implantului dentar MegaGen sunt importante programările regulate la clinica stomatologică.

Este dureros să-ți faci un implant dentar MegaGen?

Anestezia locală este utilizată în mod normal pentru a elimina durerea în timpul realizării implantului dentar. În plus, medicamentele pentru durere sunt de obicei prescrise pentru a atenua orice disconfort postoperatoriu.

Preț implant dentar MegaGen Cluj

Verifică aici lista de prețuri.

Programează-te la
Sună-ne acum
0746229968
Sau
Cumpletează formularul de contact
Prin trimiterea acestei solicitări sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.
Mulțumesc! Trimiterea dvs. a fost primită!
Hopa! A apărut o eroare la trimiterea formularului.

Tarife

Vezi mai jos tarifele noastre de referință. Planul de tratament personalizat va putea fi realizat după o consultație amănunțită, prin urmare îți sugerăm să consulți specialiștii Angelescu Dental Clinic.

Implant dentar Megagen AnyOne
2000
Implant dentar MegagenAnyRidge
2500

Ai întrebări despre tarifele noastre?

Sună-ne la numarul afișat mai jos sau apasă butonul pentru a intra în apel direct cu noi.