Fast and fixed Cluj

Procedura Fast & Fixed folosește implanturi dentare pentru a asigura un set complet de dinți noi. Implanturile sunt amplasate în așa fel încât dantura să poată fi asigurată cu succes chiar și acolo unde structurile naturale ale maxilarului au fost deteriorate după ani de purtare a protezelor dentare clasice.

Fast and fixed Cluj

Dacă ai pierdut mai mulți dinți sau toți dinții de-a lungul timpului, atunci implanturile dentare Fast & Fixed sunt cea mai bună opțiune pentru tine. La Angelescu Dental Clinic din Cluj-Napoca avem expertiza în a-ți oferi o soluție pentru înlocuirea dinților cu set nou și complet de dinți, prin intermediul sistemului de implanturi dentare Fast & Fixed, totul în aceeași zi.

Ce este sistemul de implant dentar Fast & Fixed?

Procedura Fast & Fixed folosește implanturi dentare pentru a asigura un set complet de dinți noi. Implanturile sunt amplasate în așa fel încât dantura să poată fi asigurată cu succes chiar și acolo unde structurile naturale ale maxilarului au fost deteriorate după ani de purtare a protezelor dentare clasice.

Când știi că ai nevoie de Fast & Fixed?

Procedura de implant dentar Fast & Fixed este potrivită pentru acei pacienți care:

  • Au câțiva dinți deteriorați și majoritatea lipsesc;
  • Nu mai doresc să poarte proteze dentare;
  • Simt necesitatea stabilizării și fixării permanente a unei danturi noi.

De câte tipuri este implantul dentar Fast & Fixed?

Prin intermediul sistemului Fast & Fixed, pacienții pleacă acasă de la clinica stomatologică cu implanturi dentare și un set nou de dinți, totul în aceeași zi. 

Fast & Fixed pe 6 implanturi (pe maxilarul superior)

Procedura de implant dentar Fast & Fixed all on six este cea mai bună soluție pentru pacienții cu edentație completă. Astfel, se creează un sistem de susținere permanent la nivelul maxilarului, folosind șase implanturi dentare. Acestea acționează ca o ancoră pentru noua dantură.

Fast & Fixed all on six  este o variație a tehnicii all on four bazată pe același concept, dar în loc de patru, folosește șase implanturi care sunt plasate în maxilar (zona de sus a cavității bucale). Acest tratament reprezintă o alternativă la implanturile dentare tradiționale, deoarece maximizează potențialul osos al pacientului și este o variantă minim invazivă și rapidă.

Dintre cele 6 implanturi care vor fi aplicate pacientului, două vor fi inserate oblic pentru a asigura susținerea puternică a danturii, iar celelalte patru implanturi se vor insera vertical și vor asigura un confort sporit pacientului.

Fast & Fixed pe 4 implanturi (pe maxilarul inferior)

Sistemul Fast & Fixed all on four îți va restabili dantura completă a maxilarului inferior. Fast & Fixed all on four oferă pacienților o restaurare completă și de înaltă calitate a dinților, în cel mai scurt timp posibil. Procedura Fast & Fixed all on four asigură o restaurare deosebit de eficientă a maxilarului inferior. 

Patru implanturi de titan sunt plasate în maxilar în așa fel încât osul să le învelească și să le fixeze în poziție. Implanturile care sunt plasate în partea din spate a maxilarului sunt poziționate pentru a obține un avantaj maxim pentru structura osoasă existentă.

Odată ce cele patru implanturi sunt bine fixate, bonturile vor fi atașate astfel încât dinții de înlocuire să poată fi fixați și ajustați pentru confort și funcționalitate maximă, oferindu-ți un zâmbet radiant, nou-nouț.

Deoarece în procedură sunt folosite doar patru implanturi, întregul proces este mult mai puțin invaziv și durează mai puțin timp.

Dintre cele patru implanturi, două implanturi vor fi mai lungi și vor fi aplicate oblic (pentru a garanta susținerea), iar celelalte două implanturi vor fi inserate vertical și vor asigura confortul pentru pacient, totul în aceeași zi.

Etapele tratamentului Fast & Fixed 

Consultația

Medicul stomatolog specialist în implantologie îți va analiza cazul și va recomanda efectuarea unei serii de investigații: analize de sânge, radiografii dentare, tomografie dentară etc.

Interpretarea investigațiilor și crearea planul de tratament

Odată cu interpretarea și analiza rezultatelor, medicul stomatolog specialist în implantologie va decide dacă ești un candidat potrivit pentru sistemul Fast & Fixed.

Inserarea implanturilor dentare

Medicul stomatolog specialist va insera implanturile dentare. După caz, vor fi inserate șase implanturi dentare sus, pe maxilar și patru implanturi dentare jos, pe mandibulă.

Atașarea bonturilor

Imediat după inserarea implanturilor, se vor atașa bonturile protetice, care fac legătura între implanturile dentare și noii tăi dinți, pentru care se va lua amprentă.

Aplicarea lucrării provizorii

Ți se va aplica o lucrare provizorie până când va avea loc integrarea osoasă în jurul implanturilor.

Integrarea osoasă

Are loc în aproximativ 6 luni, timp în care se vor depune celule osoase pe implanturile tale și acestea vor fi foarte bine fixate.

Instalarea lucrării definitive

După această perioadă de timp, lucrarea provizorie va fi îndepărtată și vei primi dinții finali, realizați special pentru tine, din materiale de înaltă calitate și cu o estetică deosebită.

Igienizarea profesională în cabinet

După aplicarea lucrării finale, se va realiza o igienizare profesională, lucru care va garanta durabilitatea noii tale danturi. În cazul igienei orale de acasă, îți recomandăm să utilizezi, pe lângă periuța de dinți, și un irigator bucal, care să îndepărteze în mod eficient resturile alimentare blocate în zonele mai dificile. Controlul o dată la 6 luni la cabinetul stomatolog se recomandă după finalizarea tratamentului Fast & Fixed.

Avantaje implant dentar Fast & Fixed

Cel mai important avantaj este că acest sistem oferă dinți ficși. Pacienții scapă de proteza dentară detașabilă într-o singură zi. 

Acest sistem nu necesită o a doua procedură chirurgicală. Pacientul își poate folosi protezele provizorii până când cele fixe sunt gata și se va simți foarte confortabil până la ultima etapă a tratamentului.

Deoarece sistemul permite amplasarea de implanturi mai lungi, este posibil să ai toată dantura fixă, cu mai puține implanturi (6 implanturi sus, pe maxilar și 4 implanturi jos, pe mandibulă).

În comparație cu implanturile tradiționale, Fast & Fixed este mai puțin invaziv și poate fi folosit chiar și după ani de purtare a protezelor tradiționale.

Ce pot să mănânc după tratamentul cu implant dentar Fast & Fixed?

Imediat după aplicarea lucrării provizorii, ar fi indicat să consumi alimente moi, care nu necesită multă mestecare. Din a doua zi, poți relua obiceiurile alimentare, dar evită alimentele foarte tari pentru a nu aplica o presiune prea mare pe dantura provizorie.

Cât durează până voi primi dinții definitivi?

Unii pacienți care și-au pierdut toți dinții de-a lungul unei arcade (maxilar sau mandibulă) sunt candidații perfecți pentru sistemul de implant dentar Fast & Fixed. În timpul procedurii all on four sau all on six, medicul stomatolog specialist în implantologie, va plasa implanturile și va atașa acestora o proteză temporară, totul într-o singură zi. După aproximativ 6 luni de la realizarea Fast & Fixed, odată cu integrarea osoasă a implanturilor tale, proteza temporară va fi înlocuită cu una permanentă, definitivă, care va fi realizată pentru tine din materiale foarte durabile și superior calitative, precum ceramica. 

Fast & Fixed Cluj preț

Te invităm să consulți cu ușurință lista de prețuri aici.

Programează-te la
Sună-ne acum
0746229968
Sau
Cumpletează formularul de contact
Prin trimiterea acestei solicitări sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.
Mulțumesc! Trimiterea dvs. a fost primită!
Hopa! A apărut o eroare la trimiterea formularului.

Tarife

Vezi mai jos tarifele noastre de referință. Planul de tratament personalizat va putea fi realizat după o consultație amănunțită, prin urmare îți sugerăm să consulți specialiștii Angelescu Dental Clinic.

Lucrare protetica ALL ON 4 (dinti compozit/dinti ceramica)
3000-4500 euro
Lucrare protetica ALL ON 6 (dinti compozit/dinti ceramica)
3300-4800 euro

Ai întrebări despre tarifele noastre?

Sună-ne la numarul afișat mai jos sau apasă butonul pentru a intra în apel direct cu noi.