Tratamente Injectabile Cluj

Cunoașterea anatomiei faciale este fundamentală pentru practicarea tratamentelor estetice injectabile. La Clinica Angelescu din Cluj-Napoca avem specialiști care te pot ajuta cu tratamente cu botox, acid hialuronic și plasmolifting (PRP sau terapia vampir).  

Injectări cu botox Cluj / Injectare acid hialuronic Cluj / PRP Cluj

Cunoașterea anatomiei faciale este fundamentală pentru practicarea tratamentelor estetice injectabile. La Clinica Angelescu din Cluj-Napoca avem specialiști care te pot ajuta cu tratamente cu botox, acid hialuronic și plasmolifting (PRP sau terapia vampir).  

Toxina botulinică sau Botox 

Forma cosmetică a toxinei botulinice, denumită și botox de către pacienți, este un injectabil care elimină liniile fine și ridurile faciale. Zonele cel mai frecvent tratate sunt liniile de încruntare, cutele frunții, laba gâștii de lângă ochi. Rezultatul final este diminuarea ridurilor faciale nedorite și îmbunătățirea aspectului pielii tenului.

Injectare botox 

Procedura injecțiilor cu botox constă în injectarea toxinei botulinice tip A în mușchii ce urmează să fie relaxați. Efectul se instalează în 3-5 zile și este maxim vizibil după 2-4 săptămâni, recuperarea fiind imediată.

Zonele de injectare sunt în general în partea supe rioară a feței: fruntea, între sprâncene, colțul ochilor („laba gâștii”). 

Fața ta va fi curățată și toxina botulinică va fi injectată în mușchii feței folosind un ac foarte fin. Vei avea nevoie de injectare în diferite locuri, în funcție de zona tratată. Procedura se realizează în cabinet și durează aproximativ 10-20 minute. 

După procedură, nu este indicat să masezi zona tratată timp de 3 zile. De asemenea, evită exercițiile fizice intense și sauna. Medicul îți va oferi mai multe sfaturi despre ce ar trebui și ce nu ar trebui să faci.

În urma procedurii, ridurile dispar sau se ameliorează, aspectul pielii fiind natural, luminos și relaxat. Procedura cu botox previne formarea de noi riduri.

Cu ajutorul botoxului poate fi corectat și așa-numitul „gummy smile” sau zâmbetul gingival. Uneori, acest zâmbet poate fi inestetic și deranjant. Tratamentul cu toxina botulinică ajută la relaxarea musculaturii buzei superioare, care nu va mai permite ridicarea pronunțată a buzei în timp ce zâmbești, acoperind gingia exact cât trebuie. Zâmbetul tău va deveni mai atractiv și mai încrezător. 

Ridurile de expresie se tratează cu toxina botulinică, recomandarea fiind ca tratamentul cu botox sa fie început cu minim 2 săptămâni înainte de tratamentul cu acid hialuronic.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic, cunoscut și sub numele de hialuronan, este o substanță clară, limpede, care este produsă în mod natural de corpul tău. Cele mai mari cantități de acid hialuronic sunt stocate la nivelul pielii și ochilor. Funcția sa principală este de a reține apa pentru a îți menține țesuturile bine lubrifiate. Acidul hialuronic va reține moleculele de apă, ajutând la hidratarea pielii și la netezirea acesteia. Acidul hialuronic are o varietate de utilizări. Toți mai mulți pacienți aleg injecțiile cu acid hialuronic, pentru îmbunătățirea aspectului și texturii pielii tenului.

Beneficii injectare acid hialuronic

Proprietăți de hidratare

Injectările cu acid hialuronic îți pot ajuta tenul să arate mai hidratat și să se simtă mai suplu. Odată cu procesul natural de îmbătrânire și expunerea la factori precum radiațiile ultraviolete, fumul de tutun și poluarea, cantitatea de acid hialuronic din piele scade. Injectarea cu acid hialuronic poate preveni această scădere, oferindu-i tenului tău o cantitate suplimentară care, odată incorporată la nivelul pielii, îi va reda suplețea.

Proprietăți antirid

Datorită capacității acidului hialuronic de a reține cantități mari de apă (poate reține până la de 1.000 de ori greutatea sa în apă), pielea rămâne hidratată. Acidul hialuronic ajută la prevenirea apariției ridurilor și umple ridurile deja prezente, reducându-le vizibil aspectul.

Proprietăți antioxidante

Acidul hialuronic ajută la menținerea unui ten sănătos.

Injectare acid hialuronic 

Injecțiile cu acid hialuronic pot fi utilizate pentru: 

  • Corectarea ridurilor frunții, nazogeniene, periorbitale (cearcăne);
  • Conturarea liniei mandibulare și a micrognației (bărbie mică);
  • Conturarea și augmentarea buzelor, smoker lines;
  • Volumizarea pomeților;
  • Liftingul sprâncenelor.

Procedura se efectuează sub anestezie locală după aplicarea unei creme anestezice, iar rezultatele sunt imediate.

Ce este plasmolifting - terapia vampir sau PRP?

Plasmolifting-ul, cunoscut și sub denumirea de terapie vampir PRP, folosește o formă rafinată a propriului sânge pentru a-ți întineri pielea. O cantitate mică de sânge, de obicei în jur de 20-120 ml, este prelevată de la tine în timpul tratamentului și apoi separată folosind o centrifugă specială până când acesta se transformă într-o plasmă bogată în trombocite. Această plasmă recoltată va fi activată și injectată în zona dorită, rezultând un efect spectaculos. Efectul este unul pe termen lung, deoarece creează un cadru de țesut de conectare activat, de lift natural.

Terapia vampir funcționează pe baza faptului că puterile naturale de vindecare ale corpului tău pot încetini și pot chiar inversa procesul de îmbătrânire. Este un sistem de reparare revoluționar care plasează factorii de creștere în locul în care dorim ca pielea să fie reparată și întinerită. 

Trombocitele conțin o cantitate ridicată de „factori de creștere”. Aceste proteine ajută la vindecarea țesuturilor rănite sau a pielii deteriorate. La reinjectare, trombocitele își eliberează factorii de creștere care declanșează proliferarea celulelor din jur, stimulând, la rândul lor, repararea, creșterea volumului și întinerirea pielii.

Procedura în sine nu este una dureroasă. De asemenea, nu există absolut niciun risc de alergii sau respingere, deoarece singurele substanțe implicate în tratament provin din propriul tău corp. 

Dacă ești în căutarea unui mod natural de a preveni formarea liniilor fine, a ridurilor și de a-ți întineri pielea și a-i reda strălucirea, plasmolifting-ul este o alegere sigură și non-invazivă. Plasmolifting-ul pe care îl oferim în clinica Angelescu din Cluj-Napoca este, de asemenea, excelent pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv acneea.

Programează-te la
Sună-ne acum
0746229968
Sau
Cumpletează formularul de contact
Prin trimiterea acestei solicitări sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.
Mulțumesc! Trimiterea dvs. a fost primită!
Hopa! A apărut o eroare la trimiterea formularului.

Tarife

Vezi mai jos tarifele noastre de referință. Planul de tratament personalizat va putea fi realizat după o consultație amănunțită, prin urmare îți sugerăm să consulți specialiștii Angelescu Dental Clinic.

Injectări acid hialuronic JUVEDERM/ RESTYLANE
900 ron/0,5ml; 1400ron /1ml; 2600 ron/2ml; 3500ron/3ml
Plasmolifting (tehnica vampir)
900/1 sedinta
Injectare toxina botulinica VISTABEL
700/1 zona; 1200/2 zone; 1500/3 zone; 2000/4zone
Gummy smile
800
Returs BOTOX
200

Ai întrebări despre tarifele noastre?

Sună-ne la numarul afișat mai jos sau apasă butonul pentru a intra în apel direct cu noi.